Total price:

Nora Roberts – Snaga magije (knjiga)

 • Nora Roberts – Snaga magije (knjiga)
 • Nora Roberts – Snaga magije (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Note:
  • For customers from Serbia prices in RSD apply
  • For customers abroad prices in EUR / USD apply

   

  If any Product is temporarily out of stock, you will be informed as soon as possible by email.
  Delivery costs are not included in the price of the product. They are charged separately.
  Shipping costs for your order will be displayed at the very end of the ordering process, just before you leave delivery details.
  Product name: Nora Roberts – Snaga magije (knjiga)

  Nakon što je pošast protutnjila i odnela milijarde ljudi, život se polako vraćao u normalu. Oni koji su preživeli otkrili su da imaju magične moći. Osnivali su gradove u kojima su živele vile, vilenjaci, menjači obličja i obični ljudi, koji su pokušavali da obnove civilizaciju. Nova Nada je bila prva baza i utočište svima, a Felon Svift, izabrana, spremala je svoju vojsku za konačni udar i pobedu svetlosti, jer nisu svi koji su otkrili svoje magijske sposobnosti bili na strani dobra.

  Mračni natprirodni, ratnici čistote i njima slični, lovili su drugačije u nameri da ih iskorene. Okružena ljudima koji je vole i koji joj veruju, Felon se spremala da okonča vladavinu straha i brutalnosti. Kada borba počne, uz nju će stajati Dankan Maklojd, unuk čoveka koji je nehotice razbio štit i pustio pošast da hara, sa kojim ga vezuje moć jača od magijske… Kraj je blizu, a vera i nada da će na kraju sve biti dobro, jače su nego ikada.

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 279

  Not rated yet

  No comments

  Post your comment / Rate this item


  ×
  Caption