Укупна цена:

Нора Робертс – Тачно у подне (књига)

 • Нора Робертс – Тачно у подне (књига)
 • Нора Робертс – Тачно у подне (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Нора Робертс – Тачно у подне (књига)

  Фиби Макнамара је још као девојчица одабрала животни позив. Смирена и хладнокрвна вешто је преговарала приликом талачких криза и постала један од најбољих полицајаца преговарача у Савани. Живела је окружена женама – седмогодишњом ћеркицом, агорафобичном мајком и драгом рођаком, и насупрот веома стресном послу, њен дом је био оаза мира. Међутим, када насилног колегу суспендује, најпре бива брутално нападнута усред полицијске станице, а веома брзо почињу да стижу и претеће поруке на врата њеног дома.

  Немоћна да се супротстави непријатељу коме не види лице, Фиби схвата да је можда прави тренутак да дозволи себи луксуз и да се коначно ослони на неког мушкарца. Познанство са шармантним Данканом Свифтом приликом једне успешне интервенције пољуљало је њену вечиту потребу да буде храбра и када за јуначењем нема потребе. Понекад је добро смањити гас и поделити терет са неким ко може да помогне. А успут и поделити много љубави и много страсти…

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 266

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption