Укупна цена:

Нора Робертс – Вољена (књига)

 • Нора Робертс – Вољена (књига)
 • Нора Робертс – Вољена (књига)
 • 1,99 EUR
  2,19 USD
  199,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Нора Робертс – Вољена (књига)

  Џеклин Р. Макнамара, амбициозна и свестрана девојка, напрасно је одлучила да напише роман. Као одговор судбине дошла је понуда од њеног рођака Фреда да јој изнајми прелепу кућу на Флориди. То је било право место да Џеки започне своју каријеру списатељице – уз океан, далеко од људи… Радовала се новом почетку, потискујући зрнце сумње да јој је превртљиви рођак Фред некако подвалио. Све је било превише добро да би било истинито.

  Да је њена сумња била оправдана, Џеки ће се уверити када се после неколико дана појави власник куће Нејтан Пауел, чувени архитекта, који о њеном боравку није имао појма. Жељан одмора, тишине и свог кревета након напорног пословног путовања, Нејтан ће покушати да се што пре реши нежељене станарке, али Џеки није била спремна тако лако да се одрекне онога што је дебело платила. А и њен роман о Дивљем западу је тако лепо напредовао…

  жанр - љубавни роман
  број страна - 264

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption