Ukupna cena:

Football Manager 2013 (PC)

  • Football Manager 2013 (PC)
34.99 EUR 33.99 EUR
38.49 USD 37.39 USD
3,499.00 RSD 3,399.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Football Manager 2013 (PC)

napomena - besplatna isporuka za ovaj artikal

Pored svima poznatog načina igre- Career Mode, i igre u mreži, uvedena su i dva nova: Football Manager Classic I Challenge Mode.

Football Manager Classic ne zahteva ulaganje previše vremena, kako je igra znatno pojednostavljena, što omogućava igračima da svojim klubom upravljaju bez brige o kompleksnijim pristupima menadžmentu, i da čitavu sezonu završe u roku od 8-10 sati.

Na ovako intrigantan potez, Sports Interactive se opredelio nakon detaljne analize tržišta i istraživanja koja su pokazala da određeni broj ljubitelja igre nema vremena da isprati sve opcije i mogućnosti koje igra pruža, te je evidentna namera da se na ovaj način igra približi svima.

Challenge mode predstavlja nešto drugačiju menadžersku avanturu. Igrač se suočava sa specifičnim scenariom dizajniranim da testira menadžerske osobine pojedinca, postavljajući pred igrača cilj koji on mora da ostvari u određenom vremenskom periodu - najčešće polu-sezoni. Završiti sezonu nepobeđen, ostvariti očekivanja kluba uprkos činjenici da su vam povređeni ključni igrači, spasiti tim od ispadanja u niži rang takmičenja,… neki su od izazova koji se postavljaju pred igrače ukoliko se opredele za Challenge Mode.

Career mode, svojstven najstrastvenijim ljubiteljima igre, takođe je pretrpeo brojna poboljšanja. 3D Match Engine značajno je unapređen. Sve na terenu i oko njega izgleda realističnije: od stadiona, preko kretanja igrača do kretanja lopte. Uvedene su stotine novih animacija koje čine igru realističnijom i upotpunjuju doživljaj praćenja meča.

Restruktuiranje klupskog osoblja je takođe jedna od novina u ovogodišnje Football Manageru. Pored redefinisanja uloga osoblja, posebno je važno istaći uvođenje uloge Sportskog Direktora u igru, što omogućuje menadžerima da pojedine obaveze prenesu na njega.

Potpuno novi trening sistem omogućiće igračima da detaljnije uređuju treninge tima i pojedinaca u skladu sa njihovim potrebama.

Novi interfejs je takođe predstavljen, obogaćen novim izgledom koji olakšava ičini igru znatno prijatnijom, što čini Football Manager 2013 najlepšim i najlakšim izdanjem za igru.

Još jedna veoma važna novina tiče se igranja u mreži. Ovogodišnje izdanje Football Manager donosi nam potpuno novi vid igranja online. Steam Network System je poptuno integrisan u igru, što omogućuje kreiranje liga i kupova i suočavanje igrača online bez ikakvih problema. Takodje, sveobuhvatne rejting liste po prvi put su prisutne u Football Manager 2013.

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption