Укупна цена:

The Witcher 3 The Wild Hunt - Game Of The Year Edition (PC)

  • The Witcher 3 The Wild Hunt - Game Of The Year Edition (PC)
29,99 EUR
32,99 USD
2.999,00 RSD

Овај артикал је тренутно распродат


Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
Product name: The Witcher 3 The Wild Hunt - Game Of The Year Edition (PC)

Тхе Wитцхер 3: Wилд Хунт смештен је визуелно фантастичан свет испуњен мноштвом избора и одлука које имају далекосежне последице. У Тхе Wитцхер-у играте као професионални ловац на чудовишта, Гералт од Ривије, чији је задатак да пронађе Цири, девојку коју гледа као своју ћерку у огромном опен wорлд окружењу.
Тренирани од раног детињства и мутирани да стекну надљудске вештине, снагу и рефлексе, wитцхер-и су неповерљива противтежа свету препуном чудовишта у којем живе. Наоружан са два мача, једним сребрни за чудовишта, другим челичним за људе, мутагенима, разним напитицима и магијама, Гералт неће дозволита да му ништа стане на пут у његовој мисији да пронађе и заштити Цири.
Ловите разна чудовишта, од дивљих звери до лукавих натприродних предатора који се крију у сенкама великих градова. Купујте, унапређујте или правите своју опрему. Када се уморите од силног лова, ту су трке коња, песничарења за паре, карташка игра Гwент и остала ћивотна задовољства.
Бескрајна авантура у масивно свету Wитцхера 3 поставља нове стандарде величине и комплексности.
Препун интригантних и занимљивих ликова на чији живот утичете својим одлукама и поступцима, мењате га на добро или лоше.
Wитцхер 3 је игра за коју ћете се везати и коју ћете дуго памтити као једну од најбољих игара икад.

Поред основне игре добијате обе експанзије, Хеартс оф Стоне и Блоод анд Wине, сваки ДЛЦ икад објављен и све то са свим побољсањима које је ЦД Пројект Ред издао за игру.

  • година производње
  • Издавач / Дистрибутер / Увозник

Артикал још није оцењен

Нема коментара

Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


×
Caption