Укупна цена:

For Honor (PS4)

  • For Honor (PS4)
29,99 EUR
32,99 USD
2.999,00 RSD

Овај артикал је тренутно распродат


Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
Product name: For Honor (PS4)

Крените на пут деструкције по интензивном и уверљивом борбеном пољу у игри Фор Хонор.
Фор Хонор је хацк&сласх видео игра смештена у средњевековни период. Можете играти као један од 3 лика припадника различитих фракција - Легија, Изабрани и Родјени-за-рат. Три фракције представљају витезове, самураје и викинге. Различите класе имају различите способности и оружја а ликове можете уредити по васој жељи нпр. пол ликова и оружје које носе.Играчи се боре један против другог са оружјем попут секира и мачева. Ту су такмичарски мултиплаyер модови у којима се може такмичити 8 играча који могу бити подељени у два подједнака тима. Када борба започне имаћете помоћ чланова свог тима а поене које освојите ћете користити да елиминишите играче другог тима. Када су сви елиминисани меч је готов. Када убијете одређени број непријатеља узастопце, достижете нови ниво и добијате Гозбе односно додатне повластице које вам дозвољавају да добијате додатне поене и снаге, започнете напад стрелама или катапултом или да се излечите.
• Јединствени ратници за савладавање
Изаберите свог ратника између храбрих витезова, бруталних викинга или убиствених самураја од којих сваки има свој сет оружја, стил игре и опције уређивања лика.
• Кампање са причом коју ћете памтити
Нападните замкове и тврђаве у масивним биткама и суочите се са убитачним босевима у интензивниим дуелима и осигурајте опстанак ваших људи против мистериозног и опасног непријатеља.
• Поразите непријатеља сами или са пријатељима
Игра нуди сингле-плаyер, оффлине кампању и узбудљиви мултиплаyер.
• Иновативни систем контроле борбе
Носите се са тежином свог орузја и осетите моћ сваког ударца помоћу система који вам даје потпуну контролу.

Артикал још није оцењен

Нема коментара

Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


×
Caption