Укупна цена:

Нит уметности (стрип)

  • Нит уметности (стрип)
30,00 EUR
33,00 USD
3.000,00 RSD

Овај артикал је тренутно распродат


Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
Product name: Нит уметности (стрип)

Поново у продаји од 16. јуна 2022!
----------------
Интегрални албум Нит уметности у издању Сyстем Цомицса садржи два тома мини стрип-серијала Нит уметности Иване и Градимира Смуђе.

Стрип приказује протагонисткињу Луну која са својим несташним мачком следи црвену нит на коју је случајно набасала и тако открива важне етапе, дела и актере историје уметности, попут пећине Ласко, Леонарда Да Винчија, Микеланђела, Веласкеза, све до Пикаса… Кратки разговори и догодовштине са сваким од великих мајстора сликарства Луну су учиниле непосредним учесником у изради монументалних уметничких дела, откривајући тако читаоцима, попут буквара историје уметности, основне карактеристике и стил сваког од уметника појединачно.

Захваљујући искуству које је имао у једној етапи своје каријере репродукујући дела великих мајстора, Градимир Смуђа на детаљан начин дочарава њихове универзуме које тако добро познаје. Његова ћерка Ивана, историчар уметности, структурисала је дело тако да албум приказује не само велике мајсторе сликарства и њихова дела у историјском низу, већ и њихове међусобне везе и утицаје. Црвена нит, која повезује славне уметнике и служи Луни као путоказ, пружа огромну дидактичку вредност овом албуму који је већ по објављивању сврстан у ремек-дела Девете уметности.

200 страна, проширени А4, тврди повез, латиница, колор

<ифраме wидтх="ауто" хеигхт="ауто" срц="хттпс://www.yоутубе.цом/ембед/МсунСЈ9БЗзЕ" фрамебордер="0" аллоwфуллсцреен>

Артикал још није оцењен

Нема коментара

Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


×
Caption