Укупна цена:

Вековници IV - Пепео (стрип)

  • Вековници IV - Пепео (стрип)
8,14 EUR
8,95 USD
814,00 RSD

Овај артикал је тренутно распродат


Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
Product name: Вековници IV - Пепео (стрип)

број страна: 64
ИСБН 978-86-84687-59-5

Стрип албум Вековници са поднасловом РЕКВИЈЕМ први је серијал домаћих аутора објављен у последњих двадесетак година код нас.

Идеја Марка Стојановића (стрип критичара, сценаристе, професора енглеског) подржана од стране издавачке куће Систем Комикс заживела је после 5 година, тачније од када су уредници Марку као награду на првом Салону стрипа обећали објављивање албума... речено учињено. Марко се дуго премишљао да би прошле године са Срђаном Николићем започели на овом серијалу. Један од куриозитета овог серијала је у учествовању већег броја цртача и колориста. У следећим наставцима како кроз сам стрип тако и кроз "галерију" продефиловаће десетак истакнутих стрип аутора. Видећемо ту и Александра Сотировског и Ивана Саиновића, Милана Антанасијевића, Синишу Бановића, Драгана Максимовића... и многе друге.

Артикал још није оцењен

Нема коментара

Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


×
Caption