Ukupna cena:

Suzan Elizabet Filips – Jednostavno najbolji (knjiga)

 • Suzan Elizabet Filips – Jednostavno najbolji (knjiga)
 • Suzan Elizabet Filips – Jednostavno najbolji (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Suzan Elizabet Filips – Jednostavno najbolji (knjiga)

  Kad kola krenu nizbrdo, ništa ih ne može zaustaviti. U to se uverio najbolji agent NFL-a Bret Rivers, odvažan i seksi, čovek koji je uspeo u svemu, ali… i najbolji omanu. Ne samo što je kumovo raskidu veze svog najvažnijeg klijenta Klinta Gareta, već je na proslavi u njegovu čast uspeo da spava baš sa Klintovom sestrom, ubeđen da je Rori Garet samo još jedna od prijateljica noći. Hodajuća katastrofa, žena koja nije uspela ni u čemu, praznog računa, ali velikog srca, bila je bolno svesna da se njen san o maloj prodavnici čokolade nikada neće ostvariti.

  Razočarana u život i pripita Rori je pokušala da nađe utehu u vezi za jednu noć, ubeđena da Breta više nikada neće sresti. Ali ne samo da nije uspela da pobegne od njega, već su se nakon par dana od fatalne noći našli u Klintovoj kući, otkrili leš i shvatili da je njen brat glavni osumnjičeni. Od Klinta nema ni traga i Bret i ona kreću u potragu za njim…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 233

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption