Укупна цена:

Сузан Елизабет Филипс – Сањај мали сан (књига)

 • Сузан Елизабет Филипс – Сањај мали сан (књига)
 • Сузан Елизабет Филипс – Сањај мали сан (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Сузан Елизабет Филипс – Сањај мали сан (књига)

  Након што је у саобраћајној несрећи изгубио жену и сина, Гејбријел Бонер желео је само једно – да умре. На срећу, никада није имао храбрости да дигне руку на себе, свестан да би тако повредио браћу и родитеље. Међутим, последње две године је провео у Мексику и своју тугу лечио текилом и седативима, покушавајући да заборави, или барем преболи. Рејчел Стоун, удовица једног од најпознатијих телеванђелиста, након две године, без пребијене паре и са петогодишњим дететом била је приморана да се врати у град из кога је две године раније протерана.

  Нико је није желео у близини и сви су је осуђивали, а она је само желела мали топли дом за себе и свог сина. Гејб је није познавао, али било је нешто у тој помало дивљој жени што га је натерало да стане у њену одбрану, да јој пружи помоћ и уточиште. Било је нешто у тој жени што га је натерало да прихвати да је и даље жив. И да смогне снаге да поново воли…

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 236

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption