Ukupna cena:

Suzan Elizabet Filips – Zar nije slatka (knjiga)

 • Suzan Elizabet Filips – Zar nije slatka (knjiga)
 • Suzan Elizabet Filips – Zar nije slatka (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Suzan Elizabet Filips – Zar nije slatka (knjiga)

  Slatka Bet Keri, sirota mala bogatašica, nakon tri propala braka i promašenog života vraća se u grad iz kog je otišla dok joj je bio pod nogama, u nadi da će pronaći nasledstvo koje bi joj omogućilo novi početak. Lepa, ohola i puna sebe, zato što je i sama bila povređena nije prezala da povređuje ljude – svoju polusestru, prijatelje, prvog momka… i profesora književnosti kog je lažno optužila za seksualno uznemiravanje.

  Četrnaest godina kasnije stvari su se promenile. Slatka Bet je spremna da istrpi sve uvrede i poniženja, spremna da se suoči sa svima, samo da bi se dokopala slike koja će učiniti život boljim nekome do koga joj je stalo. Ali, da li je i mali uspavani grad spreman na novu Slatku Bet? Da li mogu da zaborave prošlost i oproste joj… ili joj spremaju osvetu, jer osveta se najbolje služi hladna?

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 236

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption