Укупна цена:

Сузана Инок – Грех и осећајност (књига)

 • Сузана Инок – Грех и осећајност (књига)
 • Сузана Инок – Грех и осећајност (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Сузана Инок – Грех и осећајност (књига)

  Иако већ стасала за удају, леди Еленор Грифин желела је да мало ужива у животу, пре него што је – како је веровала – њена браћа удају за неког богатог, али досадног лорда крај кога ће морати да проведе остатак живота. Бунтовница по природи, склапа договор са својим братом, војводом од Мелбурна, да је пусти да оствари своје жеље, све док њено понашање не изазове неки скандал. Како би држао Еленор на оку, војвода тражи од свог најбољег пријатеља Валентина Корбета, маркиза од Деверила, да одужи један стари дуг тако што ће тајно пратити његову сестру.

  А за тако важан задатак неподеснијег човека од маркиза нема: чувени заводник, бунтовник, коцкар… Маркиз познаје Еленор читавог живота, али је никада није посматрао као жену и остао је затечен спознајом да је девојчица израсла у заводљиву лепотицу. Решен да поступи часно, на све начине ће покушати да сакрије своја осећања. Али шта ће се догодити када га Еленор замоли да баш он буде њен водич кроз хедонизам?

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 235

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption