Ukupna cena:

Suzana Inok – Nešto grešno (knjiga)

 • Suzana Inok – Nešto grešno (knjiga)
 • Suzana Inok – Nešto grešno (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Suzana Inok – Nešto grešno (knjiga)

  Šarlemanj Grifin uživao je u životu, ženama i zabavama, ali novac i smisao za posao uvek bi mu iznova uzburkali krv u žilama. Na jednoj sasvim običnoj večernjoj zabavi ugledao je egzotičnu lepoticu i nije odoleo iskušenju da joj priđe. Uz lagani ples, saznao je da je misteriozna dama tek desetak dana u Londonu, da se zove Sarala i da je rođaka pokojnog grofa Karlaja. I dok je uz lagani ritam valcera Šej krenuo u osvajanje, nije ni primetio kada je sa lakih tema prešao na priču o poslu. Nije odoleo da se ne pohvali predstojećim poslovnim dogovorom ne bi li damu impresionirao. Kada je jutro svanulo, ispostavilo se da lepotica zelenih očiju nije bila nimalo naivna – iskoristila je saznanja koja je stekla i oduzela mu posao ispred nosa! Svestan da od samog početka ne zna da li progoni ledi Saralu zbog ljubavi ili zbog toga što je uspela da ga pobedi u igri koju je sam započeo, Šej ne odustaje od svojih namera. Želi da povrati izgubljeni posao, ali više od svega želi Saralu u svom naručju…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 232

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption