Укупна цена:

Suzana Inok – Predmet skandala (knjiga)

 • Suzana Inok – Predmet skandala (knjiga)
 • Suzana Inok – Predmet skandala (knjiga)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Suzana Inok – Predmet skandala (knjiga)

  Када је прихватио позив свог ујака да га посети, Грејдон Брекенриџ, војвода од Виклифа, није ни слутио о чему се ради, али идеја да побегне из Лондона усред сезоне и од гомиле насртљивих удавача уопште му се није чинила лошом. Ујак је запао у финансијске тешкоће и позвао је Греја да му помогне. Наравно, најједноставнији начин био је подићи кирије закупцима. Посао би брзо био готов и након неколико дана одмора, војвода би се вратио свом старом животу у Лондону. Али нису сви закупци пристали на нове услове без борбе.

  Прелепа госпођица Ема Гренвил, директорка Академије госпођице Гренвил, институције која се бавила образовањем младих девојака племенитог порекла, није пристала на нове услове. У жељи да сачува и школу и достојанство, понудила је шармантном војводи опкладу. Уверен у своју победу, Греј је пристао, али време ће показати ко је стварни победник у овој опклади која је постала сувише лична…

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 227

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption