Укупна цена:

Сузана Инок – Развратник (књига)

 • Сузана Инок – Развратник (књига)
 • Сузана Инок – Развратник (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Сузана Инок – Развратник (књига)

  Када је остао удовац, Себастијан Грифин, војвода од Мелбурна, једину утеху проналазио је у својој трогодишњој ћеркици. Празнину у души попуњавали су и његова сестра и два брата – и нико више. Четири године касније, сестра се удала, браћа поженила, али се појавила једна лепотица плаве крви која му је помутила разум.

  Након неславног упознавања и шамара који је добио, војвода није био сигуран да ли Џозефину Ембри, принцезу од Коста Абичуеле жели да пољуби или задави. Лепа и ватрена, ниједног тренутка није крила емоције које је Мелбурн у њој будио, али и војвода је био преплављен осећањима. Међутим, упркос срцу, разум му је говорио да постоји нека тајна коју принцеза покушава да сакрије… Растрзан између љубави и одговорности, хоће ли војвода успети да одабере прави пут?

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 228

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption