Укупна цена:

Сузана Инок – Савршена битанга (књига)

 • Сузана Инок – Савршена битанга (књига)
 • Сузана Инок – Савршена битанга (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Сузана Инок – Савршена битанга (књига)

  Евелин Радик је била угледна госпођица која је проводила време као и већина дама њених година – на чајанкама и са везом у рукама – све док једнога дана није решила да учини нешто важно са својим животом. Одлучила је да помогне деци из сиротишта Срце наде и тако се упустила у авантуру из које није било повратка. На челу управног одбора баш те институције био је маркиз Сент Обин, озлоглашени заводник, и желео је да је се што пре реши. Међутим, пружио јој је прилику да изнесе свој план.

  Евелин је већ при првом сусрету, препознајући у њему зрно доброте које је тако вешто скривао, схватила да би овог охолог племића могла својим поучним лекцијама преобратити у часног човека. А он, иако му је у почетку било на памети само да ову младу даму заведе, а затим одбаци, схватио је да је она у њему пронашла нешто што није ни знао да има – срце.

  Уз политичка питања, интриге и завере, испоставиће се да су управо питања срца она која су много важнија…

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 228

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption