Ukupna cena:

Suzana Inok – Savršeni heroj (knjiga)

 • Suzana Inok – Savršeni heroj (knjiga)
 • Suzana Inok – Savršeni heroj (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Suzana Inok – Savršeni heroj (knjiga)

  Lusinda Baret je jedna od tri drugarice koje su rešile da londonskim plemićima očitaju lekcije o ljubavi, odnosno nauče ih kako džentlmeni treba da se ophode prema damama. Nakon što su njene dve najbolje prijateljice ne samo pronašle svoje učenike, već u njima i muževe, sada je Lusindin red. Njena žrtva, i potencijalni budući suprug, jeste lord Džefri Njukoum, naočiti heroj iz Napoleonovih ratova.

  Međutim, sve će se promeniti kada u njen život uđe još jedan heroj – Robert Karovej – ćutljivi i asocijalni mladić sa dubokim duševnim ranama od višemesečnog francuskog zatočeništva koji sebe vidi kao Frankenštajna. Kada joj ponudi pomoć da očita lekciju lordu Njukoumu, Lusinda će morati da odluči šta je važnije, lekcije o ljubavi ili sama ljubav.

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 235

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption