Ukupna cena:

Suzana Inok – Vidimo se u ponoć (knjiga)

 • Suzana Inok – Vidimo se u ponoć (knjiga)
 • Suzana Inok – Vidimo se u ponoć (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Suzana Inok – Vidimo se u ponoć (knjiga)

  Neozbiljna, koketna i razmažena londonska lepotica ledi Viktorija Fontejn uživala je u nestašlucima i reputaciji koju je na taj način stekla, na užas svoje porodice. Takvo ponašanje na kraju joj se obilo o glavu. Na jednom balu, uhvaćena je u kompromitujućoj pozi sa ozloglašenim Sinklerom Graftonom, markizom od Altorpa, ali strast koja ih je spojila nije nestala ni onda kada su bili primorani na brak.

  Iako su oboje imali svoje razloge i da prihvate i da odbiju, ipak su pristali da učestvuju u nečemu što je počelo kao farsa. Sinkler je godine proveo na kontinentu baveći se špijunažom, a vratio se u London kako bi pronašao ubicu svog brata čiju je titulu i imanje nasledio. Promućurna kakva jeste, Viktorija zvana Lisica, vrlo brzo je otkrila njegove namere i ponudila mu svoju pomoć. Zajedno kreću u potragu, nesvesni opasnosti koja se polako nadvija nad njima…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 233

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption