Укупна цена:

Звончица [Диснеy] (Блу-раy)

  • Звончица [Диснеy] (Блу-раy)
19,99 EUR
21,99 USD
1.999,00 RSD


Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
Product name: Звончица [Диснеy] (Блу-раy)

Синхронизовано на хрватски!

Први део цртаног филма Звончица где се ближе упознајемо са ликом популарне виле Звончице коју познајемо из цртаног филма Петар Пан. Видећемо како се рађају виле, где живе, шта раде, како мењају годишња доба и сређују природу за нас. Звончица се родила кад је у зимској ноћи беба први пут заплакала и њен плач је цветом маслачка дошао до Недођије. Све виле су се окупиле како би сазнале који је дар мале нове виле. Свако је прижељкивао да она поседује баш њихов дар. На изненађење свих, чекиц је јако засветлео када га је Звончица додирнула и она постаје вила радилица. Велика жеља Звончице била је да оде са другим вилама на копно на доноси пролеће, а виле радилице то не раде. Оне припремају све али живот проводе у Недођији. Зато се Звончица труди да буде другачија и направи изум који ће јој помоћи да обиђе свет са осталим вилама.

Артикал још није оцењен

Нема коментара

Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


×
Caption