Укупна цена:

Џуд Деверо – Слатко обећање (књига)

 • Џуд Деверо – Слатко обећање (књига)
 • Џуд Деверо – Слатко обећање (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Џуд Деверо – Слатко обећање (књига)

  Целог живота мајка је леди Џудит Реведон припремала за живот у манастиру, али након што су јој оба брата умрла, њена судбина се променила. Отац је одлучио да је уда за Гевина Монтгомерија како би обезбедио наследника своје земље и титуле. Наочит и леп, Гевин је на први поглед освојио Џудитино срце, а и он је занемео пред њеном лепотом.

  Међутим, на дан венчања, Џудит је сазнала да постоји друга жена којој се обећао. Несрећна и повређена, заклиње му се да од ње никада нећа добити ништа осим онога што сам узме, а што му по праву припада. Али сваки пут када се нађе у његовом загрљају, Џудит заборавља своје обећање. А да ли је и Гевин заборавио своје? У вртлогу лажи и интрига, може ли овај брак пребродити сва искушења и дозволити да љубав пронађе пут?

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 236

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption