Ukupna cena:

Kej Huper – Posle nje (knjiga)

 • Kej Huper – Posle nje (knjiga)
 • Kej Huper – Posle nje (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

  Ovaj artikal je trenutno rasprodat

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Kej Huper – Posle nje (knjiga)

  U istoj noći, ali na različitim krajevima države, dve žene su doživele saobraćajne nesreće. Taj trenutak je postao nevidljiva spona između njih. Kerolajn nije preživela – Džoana jeste. Nakon udesa, Džoanu proganjaju čudni snovi i neodoljiv poriv da krene tragom svojih vizija koje će je odvesti pravo u Klifsajd, gradić u kome je Kerolajn živela. Ono što Džoana nije mogla ni da pretpostavi je neverovatna sličnost sa pokojnom ženom. Instinkti će je naterati da istraži život, ali i smrt svoje dvojnice, sklapajući deliće slagalice iz priča ljudi koje je upoznala: Kerolajnina smrt nije bila slučajnost, kao ni Džoanin dolazak u Klifsajd. Otkrivajući vezu sa misterioznom ženom koje nema, Džoana će otkriti i nezamislive tajne svog života

  Žanr - ljubavni
  Broj strana - 276

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption