Укупна цена:

Кеј Хупер – Увек лопов (књига)

 • Кеј Хупер – Увек лопов (књига)
 • Кеј Хупер – Увек лопов (књига)
 • 1,99 EUR
  2,19 USD
  199,00 RSD

  Овај артикал је тренутно распродат


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Кеј Хупер – Увек лопов (књига)

  Ново убиство је узнемирило све који имају било какве везе са колекцијом Банистер. Још увек су у јеку припреме за велико отварање изложбе у Историјском музеју, а чувена колекција треба да буде мамац, коме криминалац познат под псеудонимом Ноћна сенка, неће одолети – ни он, али ни мистериозни провалник Квин. Док полиција трага за убицом, директорка изложбе Морган Вест и стручњак за безбедност Вулф Никерсон ужурбано раде на поставци, али и заштити драгоцености.

  Морган је осим професионално, веома приватно и емотивно упетљана у однос са Квином. Разум јој говори да не треба да му верује, али срце не дозвољава да посумња у њега и његове мотиве. У причи у којој ништа није исто, нити онакво како изгледа, само је љубав искрена и све већа, чак и када се чини немогућом…

  Жанр - трилер / мистерија
  Број страна - 240

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption