Укупна цена:

Лиса Клејпас – Изазов у сумрак (књига)

 • Лиса Клејпас – Изазов у сумрак (књига)
 • Лиса Клејпас – Изазов у сумрак (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Лиса Клејпас – Изазов у сумрак (књига)

  Након треће сезоне у Лондону, Попи Хатавеј је била убеђена да је то крај њеног девојаштва. Шармантни Мајкл Бејнинг јој је изјавио љубав и Попи је била очарана. Последње писмо које јој је послао, несрећним случајем је завршило у шапама несташног љубимца њене сестре, па је Попи јурећи га, завршила у тајном пролазу Ратлиџ хотела. Да невоља буде још гора, у истом пролазу нашао се и шармантни бескрупулозни заводник и власник хотела Хари Ратлиџ. Опростио јој је што се шуњала, али јој је украо пољубац.

  Из страха да ће бити осрамоћена, Попи га моли за дискрецију и он пристаје, али не престаје да размишља о интелигентној лепотици. Када Бејнинг под притиском породице одбаци Попину љубав, Ратлиџ схвата да је то изазов коме не може да одоли: да заведе девојку сломљеног срца и да је убеди да се уда за њега. Упуштајући се у завођење, није ни слутио да ће бити побеђен у игри коју је сам смислио…

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 232

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption