Укупна цена:

Лиса Клејпас – Венчање (књига)

 • Лиса Клејпас – Венчање (књига)
 • Лиса Клејпас – Венчање (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Лиса Клејпас – Венчање (књига)

  Рис Винтерборн није имао манире џентлмена, а није тако ни изгледао. Био је тамнопут и мишићав попут обичног радника. Био је утицајан, али упркос свом успеху и огромном богатству, и даље је био само син велшког трговца. Са друге стране, лејди Хелен Рејвенел била је нежна, префињена, аристократског порекла. Све оно што он није био. Када су се први пут верили, веридба је трајала кратко и због неспоразума се окончала. Зато се свега неколико дана након фијсака, Хелен појавила на вратима Рисове канцеларије захтевајући поновну веридбу. Изненађен, Рис је прихватио, али овога пута под његовим условима, на које је Хелен пристала. Припремајући венчање открила је тајну која је претила да је удаљи од вољеног човека, али је ипак послушала своје срце и рекла истину.

  Да ли ће и Рис послушати своје срце?

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 246

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption