Укупна цена:

Мери Балог – Љубав (књига)

 • Мери Балог – Љубав (књига)
 • Мери Балог – Љубав (књига)
 • 1,99 EUR
  2,19 USD
  199,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Мери Балог – Љубав (књига)

  Џорџ Краб, војвода од Стенбрука, био је човек који је отворио свој дом и срце људима које је сломио рат и који би можда заувек остали у канџама његових последица без војводине помоћи. Сада се радовао њиховој срећи. Сви чланови Клуба рањених душа пронашли су своје сродне душе, а већина их је чекала и децу – сви осим њега. Они су имали неког, а он је био сам. У бесаним ноћима почео је да размишља како би можда брак и њему донео преко потребни мир. Тада се сетио Доре Дебинс, познанице која је на њега својевремено оставила јак утисак. Одлучно и без велике припреме закуцао је на њена врата…

  Хоће ли га Дора прихватити, хоће ли војвода успети да се ожени и живи срећно или ће духови из прошлости и дубоко чувана тајна упропастити последњу прилику за љубав?

  Жанр - љубавни
  број страна - 245

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption