Total price:

Meri Balog – Nepromišljeno (knjiga)

 • Meri Balog – Nepromišljeno (knjiga)
 • Meri Balog – Nepromišljeno (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Note:
  • For customers from Serbia prices in RSD apply
  • For customers abroad prices in EUR / USD apply

   

  If any Product is temporarily out of stock, you will be informed as soon as possible by email.
  Delivery costs are not included in the price of the product. They are charged separately.
  Shipping costs for your order will be displayed at the very end of the ordering process, just before you leave delivery details.
  Product name: Meri Balog – Nepromišljeno (knjiga)

  Ketrin Vinters se nakon smrti supruga doselila u Bodli na Vodi. Iako nisu znali mnogo o njoj, ni njenom poreklu, za kratko vreme postala je omiljeni član zajednice. Čitala je starima, podučavala decu i činila brojna dobra dela ljudima oko sebe. Povremeno ju je uvažena ledi Klarisa Adams pozivala na večeru, kada je trebalo izjednačiti broj gospode i dama za stolom. Ketrin se odazivala tim pozivima, iako je bila svesna činjenice da će biti u društvu kome ne pripada.

  Vikont Roli, brat blizanac gospodina Adamsa, bio je u poseti kod svojih rođaka i vrlo se zainteresovao za lepu udovicu već pri prvom susretu sa njom. Učinila mu se kao lak plen i dobar način da se zabavi dok je na selu. Međutim, Ketrin je bila dama i odlučno je odbila predlog da mu postane ljubavnica. Uporni vikont uspeo je ipak da ukrade jedan poljubac koji je pokrenuo lavinu, koju će samo ljubav moći da zaustavi…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 227

  Not rated yet

  No comments

  Post your comment / Rate this item


  ×
  Caption