Ukupna cena:

Meri Balog – Nepromišljeno (knjiga)

 • Meri Balog – Nepromišljeno (knjiga)
 • Meri Balog – Nepromišljeno (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Meri Balog – Nepromišljeno (knjiga)

  Ketrin Vinters se nakon smrti supruga doselila u Bodli na Vodi. Iako nisu znali mnogo o njoj, ni njenom poreklu, za kratko vreme postala je omiljeni član zajednice. Čitala je starima, podučavala decu i činila brojna dobra dela ljudima oko sebe. Povremeno ju je uvažena ledi Klarisa Adams pozivala na večeru, kada je trebalo izjednačiti broj gospode i dama za stolom. Ketrin se odazivala tim pozivima, iako je bila svesna činjenice da će biti u društvu kome ne pripada.

  Vikont Roli, brat blizanac gospodina Adamsa, bio je u poseti kod svojih rođaka i vrlo se zainteresovao za lepu udovicu već pri prvom susretu sa njom. Učinila mu se kao lak plen i dobar način da se zabavi dok je na selu. Međutim, Ketrin je bila dama i odlučno je odbila predlog da mu postane ljubavnica. Uporni vikont uspeo je ipak da ukrade jedan poljubac koji je pokrenuo lavinu, koju će samo ljubav moći da zaustavi…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 227

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption