Укупна цена:

Мери Балог – Помало грешно (књига)

 • Мери Балог – Помало грешно (књига)
 • Мери Балог – Помало грешно (књига)
 • 1,99 EUR
  2,19 USD
  199,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Мери Балог – Помало грешно (књига)

  Након Битке код Ватерлоа остала је пустош. Преварене и опљачкане, Рејчел Јорк и њене пријатељице крећу по згаришту у потрази за било каквим драгоценостима. Али, уместо блага, Рејчел проналази полумртвог младића. Свесна да без њене помоћи неће преживети, одводи га кући, која заправо и није кућа, него је бордел, али бољег уточишта није било. Несрећни младић се буди окружен лепотицама ноћи, или бар верује да су све оне управо то, и схвата да осим што је тешко рањен, има и амнезију. Не сећа се ничега, али осећа велику захвалност, те нуди Рејчел помоћ како би добила своје наследство које чува њен ујак. Пристају да глуме свеже венчани пар. Наравно, нема ту много глуме. Љубав полако куца на врата…

  А на другом крају Енглеске, породица Бедвин оплакује најмлађег брата који је нестао у бици…

  Жанр - љубавни
  број страна - 268

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption