Ukupna cena:

Meri Balog – U tvom naručju (knjiga)

 • Meri Balog – U tvom naručju (knjiga)
 • Meri Balog – U tvom naručju (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Meri Balog – U tvom naručju (knjiga)

  Ni dve godine nakon smrti grofa od Riverdejla, njegova udovica – bivša grofica, a sada jedna sasvim obična žena – Viola Kingsli nije uspela da prevaziđe sramotu zbog gubitka titule i bogatstva. I dalje duboko povređena svime što ju je snašlo, napustila je porodičnu proslavu i pošla na put u nepoznato, pokušavajući da sakupi krhotine svog života i odluči kako i kuda dalje. Igrom sudbine, na tom putu sreće Marsela Lamara, markiza od Dorčestera, ozloglašenog ženskaroša koji joj se udvarao petnaestak godina ranije. Tada ga je odbila, ali sada su se okolnosti promenile.

  Viola više nema šta da izgubi, a po prvi put u životu pruža joj se mogućnost da oseti ljubav i strast. Da li će pokleknuti pred iskušenjem? I da li je, uopšte, beg u nepoznato sa Mareselom iskušenje ili šansa za novi početak?

  Žanr - ljubavni
  broj strana - 251

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption