Укупна цена:

Нора Робертс – Без трага (књига)

 • Нора Робертс – Без трага (књига)
 • Нора Робертс – Без трага (књига)
 • 1,99 EUR
  2,19 USD
  199,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Нора Робертс – Без трага (књига)

  За разлику од својих родитеља и сестара који су живот посветили светлима позорнице, Трејс О’Харли бавио се другим узбудљивим послом. Прошло је дванаест година откако је испловио из Сан Франциска као млади идеалиста изједан кривицом што напушта породицу, али мотивисан сновима и жељом за путовањима. Постао је признати тајни агент, али након неуспеле акције и рањавања, желео је да буде сам. Желео је виски и желео је да на сунцу Мексичког залива заборави и организацију и све што је видео и учинио. Када му стари пријатељ пошаље црвенокосу лепотицу у невољи, Трејс ће поново пронаћи жељу за животом, али и прилику за освету. Џилијан Фицпатрик ће га убедити да ће помажући њој, спасти и самог себе, препуштајући се судбини и подижући давно срушене мостове свога живота.

  жанр - љубавни роман
  број страна - 240

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption