Ukupna cena:

Nora Roberts – Bez traga (knjiga)

 • Nora Roberts – Bez traga (knjiga)
 • Nora Roberts – Bez traga (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Bez traga (knjiga)

  Za razliku od svojih roditelja i sestara koji su život posvetili svetlima pozornice, Trejs O’Harli bavio se drugim uzbudljivim poslom. Prošlo je dvanaest godina otkako je isplovio iz San Franciska kao mladi idealista izjedan krivicom što napušta porodicu, ali motivisan snovima i željom za putovanjima. Postao je priznati tajni agent, ali nakon neuspele akcije i ranjavanja, želeo je da bude sam. Želeo je viski i želeo je da na suncu Meksičkog zaliva zaboravi i organizaciju i sve što je video i učinio. Kada mu stari prijatelj pošalje crvenokosu lepoticu u nevolji, Trejs će ponovo pronaći želju za životom, ali i priliku za osvetu. Džilijan Ficpatrik će ga ubediti da će pomažući njoj, spasti i samog sebe, prepuštajući se sudbini i podižući davno srušene mostove svoga života.

  žanr - ljubavni roman
  broj strana - 240

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption