Ukupna cena:

Nora Roberts – Braća po krvi (knjiga)

 • Nora Roberts – Braća po krvi (knjiga)
 • Nora Roberts – Braća po krvi (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Braća po krvi (knjiga)

  Tri dečaka, jedan iz porodice srednje klase, jedan čiji su roditelji bili hipici i jedan sin lokalnog alkoholičara, rođeni su sedmog dana, sedmog meseca 1977. godine i odrastali su u malom gradu Hokins Holouu, poznatom po čudnim i neobjašnjivim pojavama. Na svakih sedam godina, u toku sedam dana sedmog meseca, dešavale su se čudne i opasne stvari, kao da je ceo grad zapadao u kolektivnu histeriju i trans.

  Iako su se putevi Kela Hokinsa, Foksa O’Dela i Gejdža Tarnera razdvojili, ovoga puta imali su pet meseci pre početka novih misterija da konačno otkriju šta je u pozadini svega. Tražeći rešenje došli su do Kvin Blek, novinarke i spisateljice, koja se bavila istraživanjem natprirodnih pojava. I sama imajući vizije, pokušaće da im pomogne, najpre Kelu Hokinsu na čiji poziv je i došla. A ako se i malo ljubavi umeša u posao, sigurno ne može da škodi…

  žanr - ljubavni roman
  broj strana - 233

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption