Ukupna cena:

Nora Roberts – Crveni ljiljan (knjiga)

 • Nora Roberts – Crveni ljiljan (knjiga)
 • Nora Roberts – Crveni ljiljan (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Crveni ljiljan (knjiga)

  Hejli Filips je u Memfis došla trudna i sa željom da počne život ispočetka, a sa nadom da će joj Rozalind Harper, njena daleka rođaka, dati posao. Ona je sada samohrana majka devojčice Lili, živi u Harper Holu, Rozalindinom velelepnom zdanju, i radi u njenom rasadniku U vrtu već skoro dve godine. Naizgled je sve savršeno i funkcioniše baš onako kako treba do momenta dok Hejli ne počne da razmišlja o ljubavi i mašta o Rozinom najstarijem sinu Harperu, sa kojim je do tada bila prijatelj. Ono što remeti tek započetu romansu jeste duh Harperove neveste koji se pojavljuje i sve više upliće u njihove živote. Zajedno sa Roz, Harperom i ostalim ukućanima, Hejli pokušava konačno daotkrije misteriju o Ameliji, duhu, koji je počeo da zaposeda njene misli i telo. Da bi se oslobodila duha, vođena zdravim razumom i emocijama koje se rađaju, strašću koju oseća prema Harperu, ona započinje borbu sa prošlošću ne bi li istina izašla na videlo i Amelija našla svoj mir. Ali u toj borbi desiće se i nešto što nikako nije očekivala… bar ne tako brzo.

  žanr - ljubavni roman

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption