Ukupna cena:

Nora Roberts – Ključ svetlosti (knjiga)

 • Nora Roberts – Ključ svetlosti (knjiga)
 • Nora Roberts – Ključ svetlosti (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Ključ svetlosti (knjiga)

  Melori Prajs je još od svoje osme godine sastavljala detaljne planove za život. Dvadeset godina kasnije trebalo je da ima barem karijeru, ako ne i sopstvenu umetničku galeriju. Umesto toga, bila je bez posla i dok je razmišljala šta će dalje, dobila je poziv da se u jednoj olujnoj noći pojavi na zloglasnom imanju van grada. Samo su još dve žene – Dejna Stil i Zoi Makort – bile pozvane na imanje. Osim što su živele u istom gradiću nisu imale ništa zajedničko, dok im misteriozni domaćini nisu ispričali neverovatnu priču o tri mlade poluboginje čije su duše bile zaključane u kovčegu čiju će bravu otvoriti tri izgubljena ključa, samo ako se upotrebe istovremeno.

  Melori, Dejna i Zoi su odabrane da pronađu ključeve i oslobode duše. Naravno, ukoliko potraga uspe, svaka će dobiti po milion dolara. Bez obzira na to koliko je novac bio primamljiv, a priča bizarna, neka neobjašnjiva sila pokrenula je devojke. Melori je krenula prva. Uz snove i vizije ubrzo je shvatila da je ono što je zaključalo duše, veoma mračno, zlo i pohlepno… I ne želi da ga žene pobede. Zato se i tri muškarca uključuju u potragu.

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 235

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption