Ukupna cena:

Nora Roberts – Moriganin krst (knjiga)

 • Nora Roberts – Moriganin krst (knjiga)
 • Nora Roberts – Moriganin krst (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Moriganin krst (knjiga)

  Na poziv vilinske kraljice i boginje Morigan, jedan mladi čarobnjak iz dvanaestog veka po imenu Hojt Makena krenuće u krvavu avanturu kako bi jednom zauvek stao na put silama tame, moćnoj vampirici Lilit i njenim sledbenicima, armiji prokletih i mračnih. Prolaskom kroz portal, Hojt će zalutati u dvadeset prvi vek u kome će pronaći davno izgubljenog brata blizanca Kijana. Ali Kijan je postao vampir i sada se bori između onoga što je bio i onoga što jeste.

  Uz njih dvojicu, još četvoro je odabrano za stvaranje pobedničkog kruga: veštica Glena Vord, darovita Mojra od Gala, njen brat od ujaka Larkin, onaj koji može imati više oblika, i Bler Marfi, ubica vampira i naslednica Hojtove i Kijanove sestre Nole. Šestoro odabranih moraće dobro da se pomuči da prevaziđe predrasude i postane tim, jer do konačnog obračuna ima samo tri meseca. Trka sa vremenom počinje…

  žanr - ljubavni roman
  broj strana - 231

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption