Total price:

Nora Roberts – Ponor (book)

 • Nora Roberts – Ponor (book)
 • Nora Roberts – Ponor (book)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Note:
  • For customers from Serbia prices in RSD apply
  • For customers abroad prices in EUR / USD apply

   

  If any Product is temporarily out of stock, you will be informed as soon as possible by email.
  Delivery costs are not included in the price of the product. They are charged separately.
  Shipping costs for your order will be displayed at the very end of the ordering process, just before you leave delivery details.
  Product name: Nora Roberts – Ponor (book)

  Bliži se čuvena sedmica, sedmog meseca, sedme godine – sedmica u kojoj stanovnici malog i naizgled običnog mesta Hokins Holoua čine grozne stvari sami sebi i jedni drugima. U toj sedmici, vođene neobjašnjivom silom demona, koga su tri dečaka pre dvadeset jednu godinu oslobodila kapima svoje krvi prolivene po Paganskoj steni, dešavaju se stvari koje nikada ne bi smele da se dogode.

  Trojica braće po krvi, Foks, Kel i Gejdž nastavljaju svoju borbu da pronađu način i zauvek uklone moćnog neprijatelja. Ovoga puta tri žene im priskaču upomoć, i same nadarene natprirodnim veštinama. Šarmantni advokat Foks O’Del tražeći novu sekretaricu, u Lejli Darnel pronaći će i nešto više. Zajednički dar spojiće ih na onaj način za koji nisu bili spremni. Foks ima nezalečenu ranu iz prošlosti, a Lejla strahuje od svog novootkivenog dara i intimne veze koja je na pomolu. Da li je pred njima svetla budućnost ili ponor, na čijoj ivici oboje stoje?

  žanr - ljubavni roman
  broj strana - 231

  Not rated yet

  No comments

  Post your comment / Rate this item


  ×
  Caption