Ukupna cena:

Nora Roberts – Snaga volje (knjiga)

 • Nora Roberts – Snaga volje (knjiga)
 • Nora Roberts – Snaga volje (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Snaga volje (knjiga)

  Aurora Filds je bila veoma priznata i uspešna poslovna agentkinja koja je čuvala svoj privatni život strogo van profesionalnog, sve dok joj se put nije ukrstio sa Dejvidom Brejdijem, veoma talentovanim producentom koji je angažovao njenog poznatog klijenta za novi dokumentarac o psi fenomenima.

  Navikla da kao lavica štiti interese svojih klijenata, Aurora će posebno štititi interes svog najvažnijeg klijenta – svoje majke. I dok je bila preokupirana brigom o majci, Aurora nije ni slutila da može da se zaljubi u neodoljivog gospodina Brejdija. Svestan da dobro procenjuje ljude, Brejdi je vrlo brzo shvatio da se ispod naizgled čvrste i jake Aurore krije nežna i ranjiva osoba što ga je posebno zaintrigiralo. Aurora je bila velika zagonetka čije je rešenje Brejdi čvrsto odlučio da pronađe.

  žanr - ljubavni roman
  broj strana - 220

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption