Ukupna cena:

Nora Roberts – Tačno u podne (knjiga)

 • Nora Roberts – Tačno u podne (knjiga)
 • Nora Roberts – Tačno u podne (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Tačno u podne (knjiga)

  Fibi Maknamara je još kao devojčica odabrala životni poziv. Smirena i hladnokrvna vešto je pregovarala prilikom talačkih kriza i postala jedan od najboljih policajaca pregovarača u Savani. Živela je okružena ženama – sedmogodišnjom ćerkicom, agorafobičnom majkom i dragom rođakom, i nasuprot veoma stresnom poslu, njen dom je bio oaza mira. Međutim, kada nasilnog kolegu suspenduje, najpre biva brutalno napadnuta usred policijske stanice, a veoma brzo počinju da stižu i preteće poruke na vrata njenog doma.

  Nemoćna da se suprotstavi neprijatelju kome ne vidi lice, Fibi shvata da je možda pravi trenutak da dozvoli sebi luksuz i da se konačno osloni na nekog muškarca. Poznanstvo sa šarmantnim Dankanom Sviftom prilikom jedne uspešne intervencije poljuljalo je njenu večitu potrebu da bude hrabra i kada za junačenjem nema potrebe. Ponekad je dobro smanjiti gas i podeliti teret sa nekim ko može da pomogne. A usput i podeliti mnogo ljubavi i mnogo strasti…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 266

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption