Укупна цена:

Сандра Браун – Тексас! Сејж (књига)

 • Сандра Браун – Тексас! Сејж (књига)
 • Сандра Браун – Тексас! Сејж (књига)
 • 1,99 EUR
  2,19 USD
  199,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Сандра Браун – Тексас! Сејж (књига)

  Као и њена браћа, и Сејж Тајлер је лепа и згодна, помало размажена и тврдоглава али на радост својих укућана – без репутације заводнице. Једног Божића, мислила је да ће решити свој статус девојке и да ће је верити будући доктор са којим је била у вези. Међутим, њени се планови не остварују. Несуђени вереник је оставља али то није крај понижења те вечери: цео веома непријатан разговор чуо је извесни Харлан Бојд, који је по налогу Сејжине браће дошао да је води кући.

  Наравно, он је све оно што Сејж презире код мушкарца и свакако није момак о коме је маштала али најгора ноћна мора њеног живота постаје стварност: заљубљује се у Харлана Бојда.

  Ни он није равнодушан иако покушава да сакрије своја осећања.
  Да ли ће најлепша, најузбудљивија и најнепредвидљивија жена коју је Харлан упознао у животу пасти на његове чари упркос готово, непремостивим разликама?

  Жанр - љубавни роман
  Број страна - 268

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption