Укупна цена:

Дружина Дарданели 2 - злочин на Светској изложби [меки повез] (стрип)

  • Дружина Дарданели 2 - злочин на Светској изложби [меки повез] (стрип)
9,90 EUR
10,89 USD
990,00 RSD

Овај артикал је тренутно распродат


Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
Product name: Дружина Дарданели 2 - злочин на Светској изложби [меки повез] (стрип)

Нова вратоломна авантура дарданеловаца носи наслов „Злочин на Светској изложби“ и интернационализује доживљаје дружине широм Старог континента на прелазу векова и доба. Миље ових приповести је свет технолошких чуда, архитектонских лудорија, и опште ишчашености у односу на познату прошлост, надовезујући се на имагинацију али и стварне концепте научника и визионара, у којима је (скоро) све могуће. И где боље да се врхунац таквог другачијег и бољег друштва прикаже, него на чувеној Светској изложби у Паризу 1900. године, када се универзум маште преклапао са нашим на предивне и неочекиване начине, као и на Оријент Експресу који у овој верзији – лети! Нови супарници, али и помагачи, оличени пре свега у Раскољникову Достојевског, метаморфу Грегору Самси из Кафкиног „Преображаја“, монстроузном Фантому из Опере Гастона Леруа, и нашем светском путнику – Нушићевом Јованчи Мицићу су ту да ствари учине занимљивијим, а сваки читалац може да се игра проналажења референци на дела глобалне културе на страницама ове независне приче, која ће ипак подсетити на старе јунаке и негативце у небројеним преокретима и открићима у заплету.

број страна: 64
ИСБН 9788689309300

Артикал још није оцењен

Нема коментара

Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


×
Caption