Ukupna cena:

Suzan Elizabet Filips – Kada se pojavi prva Zvezda (knjiga)

 • Suzan Elizabet Filips – Kada se pojavi prva Zvezda (knjiga)
 • Suzan Elizabet Filips – Kada se pojavi prva Zvezda (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Suzan Elizabet Filips – Kada se pojavi prva Zvezda (knjiga)

  Kuper Grejam nije podnosio neuspeh. Sada, kada je okončao sportsku karijeru, rešio je da otvori lanac noćnih klubova i da i u tom poslu postigne uspeh kakav je imao dok je bio glavna zvezda Čikago starsa.

  Ni Pajper Dav nije volela neuspeh. Zacrtala je sebi cilj da će postati najuspešniji privatni detektiv u Čikagu, a Kuper je bio njen prvi zadatak. Međutim, stvari uopšte ne idu lako. Kuper je otkrio da ga prati i nimalo nije bio srećan zbog toga. Ipak shvata da bi mu druženje sa Pajper donelo zabavu kakvu je priželjkivao u prvoj godini sportske penzije. Ali, arogantan, egoističan i lep kao bog, Kuper je delovao nedodirljivo, pogotovo za devojku prosečnog izgleda.

  Od pretnji zabranom, do vrtloga strasti u kome su se našli, Pajper i Kuper testiraće i sebe i ljude oko sebe, tragajući za onim što je najvažnije u životu…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 234

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption