Ukupna cena:

Dan mrmota (Blu-ray)

  • Dan mrmota (Blu-ray)
19.99 EUR
21.99 USD
1,999.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Dan mrmota (Blu-ray)

Metereolog Fil s televizijskom ekipom kreće u mali gradić u Pensilvaniji, gde planira snimiti izveštaj o mrmotu. Mrmotovo pojavljivanje predviđa kraj zime i Fil želi taj zgodni podatak iskoristiti u svojoj idućoj reportaži. Misteriozno, Fil se nađe zaglavljen u vremenu i stalno proživljava jedan te isti dan, a to je 2. februar. Svakog jutra se budi i sreće iste osobe, koje se ponašaju identično kao i dan ranije. Uz to je čudno još i to što niko osim njega ne primećuje da je vreme stalo. Ubrzo otkriva prednosti koje mu pruža ponavljanje istog dana. To mu daje mogućnost da ispravi ranije učinjene greške i da poradi na tome da promeni svoje loše ponašanje - i osvoji ženu svojih snova.

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption