Ukupna cena:

Početak / Inception 4K UHD (4K UHD Blu-ray + 2x Blu-ray)

 • Početak / Inception 4K UHD (4K UHD Blu-ray + 2x Blu-ray)
 • Početak / Inception 4K UHD (4K UHD Blu-ray + 2x Blu-ray)
 • 35.99 EUR
  39.59 USD
  3,599.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Početak / Inception 4K UHD (4K UHD Blu-ray + 2x Blu-ray)

  napomena: 4K UHD disk filma IMA hrvatske titlove; dodatna dva, standardna Blu-ray diska (film + specijalni dodaci) NEMAJU srpske i/ili hrvatske titlove! Engleski titlovi su dostupni i na 4K UHD i na Blu-ray diskovima.
  ---------------
  Izdanje koje uključuje 2D verziju filma na 4K UHD Blu-ray disku (2160p rezolucija, može se reprodukovati samo na 4K UHD TV uređajima i 4K UHD plejerima ili "Microsoft Xbox One S/X" konzolama), kao i 2D verziju filma na standardnom (1080p) Blu-ray disku, koji se može reprodukovati na svim standardnim Blu-ray plejerima i konzolama koje podržavaju Blu-ray format!

  Na dodatnom Blu-ray disku se nalazi pregršt specijalnih dodataka za ljubitelje filma!
  ---------------------------
  Afirmisani filmski stvaralac Kristofer Nolan režirao je naučno fantastični film sa internacionalnom ekipom o putovanjima u svet snova. Dom Kob (Leonardo DiKaprio) je najbolji u krađi vrednih tajni iz podsvesti ljudskog uma kada je u osetljivom stanju sna. Zbog njegove veštine postao je industrijski špijun, ali takođe i begunac. Veština ga je koštala mnogo. Međutim, pružena mu je druga šansa, samo ako uradi nemoguće: da usadi ideju. Ako uspeju u toj nameri, Kob i njegov tim će ostvariti savršeni zločin. Ali, nikakvo planiranje ni iskustvo ih ne može pripremiti za opasnog neprijatelja koji predviđa svaki njihov korak. Jedino je Kob mogao da vidi neprijatelja kako dolazi.

  SPECIJALNI DODACI
  -Metoda ekstrakcije: uđite u svet filma i saznajte kako su Kristofer Nolan, Leonardo DiKaprio i ostatak ekipe dizajnirali i dočarali upečatljivije momente iz filma

  -Snovi, Bioskop podsvesti: Da li svet snova može biti paralelna realnost? Džozef Gordon-Levit i vodeći stručnjaci vas uvode u istraživanja snova

  -Početak, zadatak Kobol: potpuna animacija komičnog prologa, pogledajte događaje koji su doveli do nastanka filma

  -muzika iz filma u 5.1 zvuku,odabrana dela Hansa Zimera

  -i još mnogo toga...

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption