Ukupna cena:

Pritajeni tigar, skriveni zmaj (Blu-ray)

  • Pritajeni tigar, skriveni zmaj (Blu-ray)
9.99 EUR
10.99 USD
999.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Pritajeni tigar, skriveni zmaj (Blu-ray)

U 19. veku u Kini, majstor borilačkih veština planira da se povuče i započne život u meditaciji. Svoj mač, Zelenu sudibinu, daje ljubavnici na čuvanje, ali on je ukraden i počinje potraga za njim.
„Pritajeni tigar, skriveni zmaj“, borilački film velike iluzije i poetskog pokreta oskarovca Anga Lija, zapravo je izuzetna ljubavna priča koja je prikazana nasuprot priči o izdaji i žudnji za moći. Jun-Fat Čou glumi legendarnog učitelja borilačkih veština, Li Mu Baja, koji predaje svoj mač, Zelenu sudbinu, devojci s kojom je proveo jednu noć, Ju Šu Lijen, da ga odnese lokalnom gradonačelniku. Ali kad neko ukrade mač od žada, sumnja pada na Džejd Foks, okorelu razbojnicu koja je ubila Lijevog učitelja i predstavlja se kao sluškinja Jen Ju, povodljive gradonačelnikove ćerke. Pod Džejdinim uticajem, Jen odbija ugovoreni brak i postaje maskirana ratnica koja ipak shvata da njen ulazak u mračni svet komplikuje pojava Loa, njene davno izgubljene ljubavi. Dok potraga za Zelenom sudbinom obiluje borilačkim veštinama koje prkose gravitaciji i nadrealnim slikama drevne Kine, večita tema ljubavi i pobede nad zlom zauvek menja živote Lija i Ju, kao i Jen i Loa.

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption