Ukupna cena:

Iron Man 2 [engleski titl] (Blu-ray)

 • Iron Man 2 [engleski titl] (Blu-ray)
 • Iron Man 2 [engleski titl] (Blu-ray)
 • 8.99 EUR
  9.89 USD
  899.00 RSD

  Ovaj artikal je trenutno rasprodat

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Iron Man 2 [engleski titl] (Blu-ray)

  Sad kada je svet svestan da je pronalazač milijarder u stvari Iron Man, Tony (Robert Downey Jr.) će pokušati da iskoristi povlastice odela Iron Man-a tako što će obnoviti ekstravagantni Stark Ekspo svog pokojnog oca, izložbu humanitarnih inovacija inspirisanih tehnologijom. Dok američka vlada insistira da Tony preda revolucionarno oružje vojsci, Ivan Vanko (Mickey Rourke), misteriozna figura iz prošlosti porodice Stark, planira da uništi Tonyja otkrivajući sopstveno oružje razorne moći, koje je zasnovano na Starkovoj tehnologiji.
  Opterećen problemima na svim poljima, dok se u isto vreme suočava i s ličnim demonima, Tony ne može ništa drugo osim da pozove svoje saveznike - stare i nove - da mu pomognu da se suoči s udruženim silama koje prete da unište njega i čitavo čovečanstvo.

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption