Ukupna cena:

Ribolov - avantura u Mongoliji: Tajmen (DVD)

 • Ribolov - avantura u Mongoliji: Tajmen (DVD)
3.99 EUR
4.39 USD
399.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Ribolov - avantura u Mongoliji: Tajmen (DVD)

Najnoviji ribolovački DVD domaće produkcije!

Na krajnji sever zemlje Džingis Kana, gde se njena teritorija kao klin zabija u sibirske tajge, retki ribolovci dolaze tek u poslednjih nekoliko godina. To nije nimalo čudno, jer je besputni Huvsgui, najsevernija i najšumovitija oblast Mongolije, udaljen preko 7.000 kilometara od glavnog grada Ulan Batora. Zato su fantastične planinske reke, Šiškid i Tengis, u kojima žive izuzetno brojni arktički lipljeni, azijske pastrmke - lenoci i njegovo veličanstvo tajmen - najveća salmonidna riba na svetu, teško dostupne i istražene. A da bi se na njima uspešno lovilo, pored velike veštine potrebne su neverovatna volja i upornost, pošto do najboljih mesta može da se dođe jedino višesatnim pešačenjem, spuštanjem gumenim čamcima niz zapenušane brzake ili na konjima i kamilama. Ali, nagrada za najfanatičnije ribolovce više je nego adekvatna!

audio: srpski, Dolby Digital 5.1
bez titlova
PAL, svi regioni
Izdavac: Gold Inter Music

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption