Ukupna cena:

Mućke 1-2 (sezona 1, 2xDVD)

 • Mućke 1-2 (sezona 1, 2xDVD)
5.99 EUR
6.59 USD
599.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Mućke 1-2 (sezona 1, 2xDVD)

Kompletna prva sezona (6 epizoda) najpopularnije britanske humorističke serije, na 2 DVD-a!

epizoda 1: Del zapošljava svog mlađeg brata Rodneya kao finansijskog savetnika u porodičnoj firmi Trotters' Independent Traders. Novi partneri imaju sasvim drugačiju viziju posla, a nastale nesuglasice delimično popravlja Rodnijevo odustajanje od nabavke 25 zaključanih aktovki.

epizoda 2: Braća Troter na Delovu inicijativu ulaze u siguran posao preprodaje oldtimer automobila iz Bojsijeve garaže. Ohrabreni početnim uspehom i s novcem u džepu kreću u noćni provod tokom kojeg se nabacuju paru transvestita, izgube broj telefona prelepih devojaka i razbiju Bojsijev Jaguar.

epizoda 3: Željan novih poslova Del ulazi u kombinaciju s imućnim biznismenom Vimmalom Malikom, koji poseduje vrednu porculansku statuu iz ostavštine porodice Ram. Del se odlučuje na posredništvo pa ulaže sopstveni novac, ali ga izigraju profesionalni prevaranti.

epizoda 4: Delova "nestala" verenica se nakon dužeg odsustva vraća u Peckham. I dalje zaljubljen, Del je spreman da joj oprosti, pa su se ubrzo ponovo verili. Rodney i deda su van sebe, a stvari se pogoršavaju nakon što se Pauline useljava u stan. Glasine o sumnjivoj smrti njenog bivšeg muža Del počinje ozbiljno da shvata tek nakon što mu Pauline predloži otvaranje polise životnog osiguranja.

epizoda 5: Braća Trotter se odlučuju na nabavku kabriolet autobusa kako bi organizovali turističke ture kroz etnički "zanimljive" delove grada. U zamenu za iznajmljivanje autobusa Rodni odrađuje posao noćnog čuvara, dok je deda zadužen za deljenje reklamnih letaka. Uspeh je osiguran sve dok deda ne otkrije mesta na kojima je delio letke.

epizoda 6: Kako se rešiti tri tone olova? U vlasništvu Dela i Rodneya se nakon još jednog od njihovih "sigurnih" poslova nađe velika količina olova iz napuštene fabrike. Prava panika nastaje kad Rodney shvata da se ne radi o olovu nego o prenosivom atomskom skloništu u delovima...

uloge: David Jason, Nicholas Lyndhurst

audio: engleski, Dolby Digital 2.0
titlovi: srpski, hrvatski, slovenski
PAL, zona 2
Izdavac: Gold Music

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption