Ukupna cena:

Džud Devero – Ledena bliznakinja (knjiga)

 • Džud Devero – Ledena bliznakinja (knjiga)
 • Džud Devero – Ledena bliznakinja (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džud Devero – Ledena bliznakinja (knjiga)

  Za razliku od svoje sestre bliznakinje, Hjuston Čandler je delovala hladno i nedostižno. Od malih nogu je imala jasan cilj – da završi prestižnu školu kako bi postala prava dama, uzorna supruga i domaćica svom budućem mužu. Tiha, prelepa i nežna šokirala je sve kada je odlučila da se uda za ozloglašenog bogataša Kejna Tagerta. Duge kose, neobrijanog lica, snažne građe, bez manira i krajnje neotesan nikako nije bio prilika za Hjuston.

  Međutim, ponudio joj je pomoć kada je bila javno ponižena i pristao da se zarad nje promeni. I Hjuston i okruženje bili su veoma iznenađeni promenama koje su usledile. Šta je to ovaj varvarin imao u sebi što je teralo Hjuston da joj srce brže zakuca i kolena zaklecaju kad god bi se našla u njegovom naručju? I da li je samo strast dovoljna da pomiri različite svetove?

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 210

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption