Ukupna cena:

Džud Devero – Nežni anđeo (knjiga)

 • Džud Devero – Nežni anđeo (knjiga)
 • Džud Devero – Nežni anđeo (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džud Devero – Nežni anđeo (knjiga)

  Decenijama je trajao sukob između porodica Montgomeri i Četvort. Kao da se ceo svet urotio da nikada ne bude mira među njima. Želeći da produbi ranu koju je Robert Četvort načinio braći Montgomeri, kao odmazdu za mrtvu sestru, izvesni lord Pagnel oteo je njegovu sestru i poslao je Majlsu, najmlađem bratu Montgomerijevih.

  Elizabet Četvort je navikla na muškarce, ali ne i na to da mogu da budu učtivi i nežni, kakav je bio Majls, ozloglašeni ženskaroš, koji je na prvi pogled poklekao pred njenim čarima. Hoće li bes i bol koji je Elizabet nosila u sebi moći da izleči ljubav i hoće li ratne sekire konačno biti zakopane, i stare rane zalečene i smeštene u prošlost gde im je i bilo mesto?

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 190

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption