Ukupna cena:

Džud Devero – Razbojnik (knjiga)

 • Džud Devero – Razbojnik (knjiga)
 • Džud Devero – Razbojnik (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džud Devero – Razbojnik (knjiga)

  Aleksandar Montgomeri je na poziv svoje sestre odlučio da se vrati u rodni grad koji je njenom krivicom pao u ruke zlom i pohlepnom engleskom cariniku. Odmah po dolasku, a nakon tuče na dokovima, shvata koliko je situacija ozbiljna i kako mora da se sakrije od engleskih vojnika kojima se zamerio. Od tog trenutka počinje da živi dvostruki život, danju je debeli, ružni i nesposobni Aleks Montgomeri, a noću, i kada je to potrebno da bi nekog izbavio iz nevolje, hrabri i zgodni Razbojnik, crn i opasan kao đavo.

  Džesika Tagert, zanosna lepotica, preponosna i ćudljiva, oduševljena je Razbojnikom, ali prezire Aleksandra Montgomerija, sećajući ga se još iz detinjstva kao vrlo nadobudnog.

  Bez obzira na Džesikina osećanja, Aleks će želeti da osvoji ovu lepoticu koja sve ostavlja bez daha, ali će mu Razbojnik mrsiti konce…

  Hoće li Aleks uspeti da pobedi neodoljivog Razbojnika i pokaže Džesiki u koga je zapravo zaljubljena…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 210

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption